Author Topic: App help  (Read 376 times)

Offline Kookie

  • Member
  • **
  • Posts: 30
    • 1993 ram 250
on: May 05, 2019, 04:10:26 PM
Installing the lil black box and it does not appear to be fully functioning. Have 2.5 on can hi and low. Power and ground to actuator and the controller. Attempting to connect my device with the app and it starts to connect and goes to a loading screen with the message waiting for lil black box reset. Tried to see if flashing it with hex3.0 file but unable to upload with the app. Trying to figure out how to use the arduino program on my lab top but i am completely lost lol.



Offline Kookie

  • Member
  • **
  • Posts: 30
    • 1993 ram 250
Reply #1 on: May 05, 2019, 07:08:27 PM
Have also confirmed can high and low are correct pin location, actuator moves when first powerd up but is not functioning on any of the mode switches, ie exhaust brake... turbo has a brand new speed sensor. I have switched the bluetooth on and off. Also wondering if the reset switch wipes the controller??? If so that could be my issue because I have pressed the button... or do in need to jump program pins? Or should that always be left alone??? Also the bluetooth light is flashing and the power on light for the board is on



Offline Kookie

  • Member
  • **
  • Posts: 30
    • 1993 ram 250
Reply #2 on: May 05, 2019, 07:12:20 PM
If any tutorials on how to transfer the scripts you post to the adruno program would be helpful as this far I have no clue what I'm doin.



Offline hakcenter

  • developer
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 761
    • 1998 12v Ram
Reply #3 on: May 09, 2019, 03:05:26 PM
Dang I'm totally sorry I hadn't noticed your post...

Do you have a laptop or PC setup with the arduino IDE on it ? Are you not able to pair to the LBB via bluetooth ?

AMP 2 Corinthians 8:21
For we take thought beforehand and aim to be honest and absolutely above suspicion, not only in the sight of the Lord but also in the sight of men.