Recent Posts

1
v1.0 - v1.1 / Re: My life, My coding
« Last post by Rx7man on December 09, 2018, 11:32:27 PM »
Well.. I was on holidays a while.. Spent too much money on toys.. though I got a lot of stuff for free as well (parts washer, coffee grinders.. not ordinary ones but 15hp coffee grinders that will be used for chicken feed).
Picked up a quad cab with doors that'll go on the truck pictured above.. bought a little 5x10 utility trailer so I could haul everything home.

Most notable thing is I took the 215 hp pump out of that truck and brought it to BD to get it maxed and balanced.. should be 750cc/1000 hp capable when it's done.. I'll leave the stock DV's in for now, maybe put the 052's in later..  I'll see how far I can push these 5x009's before I talk to Seth Farrell  about new ones
2
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by Rx7man on December 09, 2018, 11:24:36 PM »
Searched Vr on here and saw this: Adding notch to turbo shaft for VR sensor pickup
I also have a Turbo Lab 67mm shaft. Sounds like this could be the culprit.  Has anyone had one from them that did have a notch for pickup?
I can only say mine didn't, and it didn't sound like any of them did when I talked to them about it...
3
v2.0 / Android App
« Last post by hakcenter on December 07, 2018, 01:47:02 PM »
4
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by hakcenter on December 02, 2018, 10:46:24 PM »
No notch is certainly a problem
5
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by Tibbitts on November 30, 2018, 02:19:44 PM »
Searched Vr on here and saw this: Adding notch to turbo shaft for VR sensor pickup
I also have a Turbo Lab 67mm shaft. Sounds like this could be the culprit.  Has anyone had one from them that did have a notch for pickup?
6
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by Tibbitts on November 30, 2018, 02:12:57 PM »
Tried the can high/low flipped.  no change.  took another look at the vr sensor harness, everything looks good there.  Actuator harness seems ok too, pins all look seated etc.   Are you thinking a bad actuator at this point or anything else I should look at?
7
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by hakcenter on November 30, 2018, 12:45:02 PM »
Okay so there's a canbus issue then. Double check your can high / low, make sure they aren't backwards.
8
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by Tibbitts on November 30, 2018, 12:28:48 PM »
I'll have to listen for the actuator itself while switches are operated. So far I haven't noticed any changes while the motors running. Brake switch does nothing.  Pretty sure the veins are always wide open right now
9
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by hakcenter on November 30, 2018, 12:17:24 PM »
When you emulate, can you hear the actuator moving when you hit your brake / cruise switches, or with the motor running can you get that hairdryer whine with the brake on, and it goes away with brake off ?

If so ya it's just the VR integration not counting well.
10
v2.0 / Re: Bad actuator?
« Last post by Tibbitts on November 30, 2018, 12:09:02 PM »
 Thanks for the info.  It's a he351ve. I'll take a look at the vr sensor